Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. |
  3. Kolmiokirja Oy

Vahva toimija aikakauslehtialalla

Kolmiokirja Oy on maan johtava ristikkolehtien kustantaja. Lisäksi kustannamme käsityö-, leivonta- ja harrastelehtiä sekä lukemistolehtiä. Olemme Suomen kuudenneksi suurin aikakauslehtikustantaja, ja tavoitamme vuosittain miljoonia suomalaisen viihteen ystäviä. Kolmiokirja Oy:n valikoimaan sisältyy yli 60 julkaisua.

Tuotteidemme vahvuus on korkeatasoisessa, kotimaisessa sisällössä. Teemme yhteistyötä kymmenien kirjoittajien, laatijoiden ja kuvittajien kanssa. Avustajakaartimme on Suomen ehdotonta kärkeä. Tavoitteemme on kustantaa Suomen laadukkaimpia viihdejulkaisuja. Kolmiokirja Oy on osa Kaleva Mediaa.

Ristikkolehdet

Ristikkolehtien kustantamisesta meillä on yli 40 vuoden kokemus. Laajaan tuotevalikoimaamme sisältyy 50 julkaisua, ja laadukkaita sekä monipuolisia vaihtoehtoja löytyy joka makuun.

Toimitamme tehtävämateriaalia myös sanoma-, aikakaus-, paikallis- ja ilmaisjakelulehtiin. Lisäksi tarjoamme sähköisiä tehtäviä internetsivuille avaimet käteen -periaatteella. Voimme myös brändätä tehtävämateriaalin asiakkaan toiveiden mukaan.

Käsityö- ja leivontalehdet

Tarjoamme lukijoillemme positiivisia onnistumisen elämyksiä kädentaitojen kautta. Kauneimmat Käsityöt, Käsityön erikoisjulkaisut, Leivotaan-lehti sekä Leivotaan-lehden erikoisjulkaisut kannustavat arvostamaan itse tekemistä ja vaalimaan perinteitä.

Käsityölehtemme on ilmestynyt jo yli 40 vuotta ja innostaa edelleen uusia sukupolvia kädentaitojen pariin. Leipomislehti tarjoaa monipuolisen kattauksen eri vuodenaikoihin sopivia reseptejä suomalaiseen makuun. Yhdessä tekeminen, onnistumisen elämykset arjessa ja omien taitojen kehittyminen ovat käsityö- ja leivontalehtiemme punainen lanka.

Lukemistolehdet

Lukemistolehdillämme on perinteitä yli sadan vuoden ajalta: Nyyrikin ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1904. Myös pienoisromaanimme Lääkäri ja Timantti sekä lukijoiden tarinoista koostuva Tosi Elämää ovat antaneet kiehtovia lukukokemuksia jo vuosikymmenien ajan.

Lukemistolehtiemme sisältö on sataprosenttisen kotimaista: niissä elää vahvana suomalainen kirjoittaminen ja hyvä kieli. Tarjoamme laadukasta viihdettä: mukaansatempaavaa jännitystä, romantiikkaa ja koskettavia elämänkohtaloita.