Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. |
  3. Ristikkokirjat
  4. |
  5. Kirjapaketti itselle tai lahjaksi

Kirjapaketti itselle tai lahjaksi

14,90€ 13,55€

Tilaa mahtava ristikkopaketti suoraan kotiisi! Saat yhteensä 200 sivua huippulaatuista ratkottavaa. Runsas ristikkopaketti on myös oiva lahjaidea läheisellesi! Nyt Helppo Ristikkokirja osa 24 ja Suomi 100 vuotta ristikkokirja osa 12 yhteishintaan vain 14,90 € (norm. 17,85 €). Ilmainen toimitus!

Suomalainen ristikkokirja
Suomalainen Ristikkokirja on satasivuinen ratkontapaketti, joka koostuu Kolmiokirja Oy:n suosituimpien ristikkolaatijoiden parhaista kuvaristikoista. Mestarillista kädenjälkeä edustavat myös muutamat kekseliäät erikoistehtävät. Tehtävien ratkaisut ovat tarkistettavissa loppuosasta, joten kirja sopii mainiosti myös aloitteleville ratkojille.

Helppo Ristikkokirja
Helppo Ristikkokirja tarjoaa 100 sivua monipuolista ratkottavaa. Kuvaristikoiden lisäksi kirjaan on koottu kattava valikoima suosittuja tehtävätyyppejä. Helppo Ristikkokirja sisältää laadukkaiden tehtävien ohella hersyvää huumoria, joka saa taatusti hyvälle tuulelle. Tehtävien ratkaisut voi tarkistaa kirjan loppuosasta, joten ainuttakaan ruutua ei tarvitse jättää tyhjäksi.

Tilaa suoraan kotiisi! Ilmainen toimitus!