Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. |
  3. Ristikkokirjat
  4. |
  5. Kirjapaketti itselle tai lahjaksi

Kirjapaketti itselle tai lahjaksi

14,90€ 13,55€

Tilaa mahtava ristikkopaketti suoraan kotiisi! Saat yhteensä 200 sivua huippulaatuista ratkottavaa. Runsas ristikkopaketti on myös oiva joululahjaidea läheisellesi! Nyt Helppo Ristikkokirja osa 20 ja Suomi 100 vuotta ristikkokirja osa 8 yhteishintaan vain 14,90 € (norm. 17,85 €). Ilmainen toimitus!

Suomi 100 vuotta ristikkokirja
Suomalainen ristikkokirja

Suomalainen Ristikkokirja on satasivuinen ratkontapaketti, joka koostuu Kolmiokirja Oy:n suosituimpien ristikkolaatijoiden parhaista kuvaristikoista. Mestarillista kädenjälkeä edustavat myös muutamat kekseliäät erikoistehtävät, kuten piilosanat. Tehtävien ratkaisut ovat tarkistettavissa loppuosasta, joten kirja sopii mainiosti myös aloitteleville ratkojille.
Suomi 100 vuotta ristikkokirja osa 8 ilmestyy 13.11.18

Helppo Ristikkokirja

Helppo Ristikkokirja tarjoaa 100 sivua monipuolista ratkottavaa. Kuvaristikoiden lisäksi kirjaan on koottu kattava valikoima suosittuja tehtävätyyppejä. Helppo Ristikkokirja sisältää laadukkaiden tehtävien ohella hersyvää huumoria, joka saa taatusti hyvälle tuulelle. Tehtävien ratkaisut voi tarkistaa kirjan loppuosasta, joten ainuttakaan ruutua ei tarvitse jättää tyhjäksi.
Helppo Ristikkokirja osa 20 ilmestyy 1.11.18

Tilaa suoraan kotiisi! Ilmainen toimitus!