Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. |
  3. Lukemistot
  4. |
  5. Joulun tunnelmapaketti

Joulun tunnelmapaketti

9,80€ 8,91€

Normaalihinta: 15,80€ 14,36€

-38%

Tilaa joulun tunnelmaa suoraan kotiisi!
Ihana joulu ja Joulun tarinat yhteishintaan vain 9,80 € (norm. 15,80 €).

Ihana joulu
Ihana joulu on juhlakauden kaunein lukupaketti! Tutustu hurmaaviin lähilahjoihin ja suloisiin joulupuoteihin. Tee itse joulun parhaat herkut, sukat ja kalenterit. Poimi ideat viihtyisään joulukotiin. Lue kiehtovista joulumuistoista ja -suunnitelmista. Mukana on myös koskettava aattoillan novelli sekä tuhti tietopaketti tontuista. Ihanan joulun ideat ovat helppoja toteuttaa. Sen sivuilta löydät kiinnostavimmat lahjavinkit, toimivat reseptit ja ohjeet sekä aimo latauksen taianomaista tunnelmaa.
(Norm. 6,90 €)

Joulun tarinat
Joulun tarinat on tunteita herättävä lukupaketti, jonka kotimaisten kertojien valloittavat novellit vievät lukijan lumiseen Lappiin, kaupungin juhlavilinään ja muistojen maalaisjouluun. Tarinat kertovat monipuolisesti ihmisten elämästä ja tilanteista, ja mukana on aina myös joulun taikaa, rakkautta sekä talven lumoa. Joulun tarinoita on mukava lukea kynttilänvalossa ja virittäytyä juhlatunnelmaan.
Joulun tarinat sopii sekä itselle että lahjaksi – se ilahduttaa ystävää, mummia ja kummia. Novellit auttavat jokaista löytämään joulumielen. Ne viihdyttävät, liikuttavat ja hymyilyttävät. 80 sivua koskettavia novelleja!
(Norm. 8,90 €)

Tilaa suoraan kotiisi! Ilmainen toimitus!