Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. |
  3. Harrastukset
  4. |
  5. Käsityöpaketti

Käsityöpaketti

17,90€ 16,27€

(norm. 23,85 €)


Tilaa upea käsityöpaketti suoraan kotiisi edulliseen yhteishintaan!


Saat lähes 200 sivua upeita käsityömalleja ja ohjeita! Nyt kaikki kolme käsityökirjaa edulliseen yhteishintaan Vain 17,90 € (norm. 23,85 €). Tarjous on voimassa kotimaassa. Ilmainen toimitus!

Neulo uutta ja perinteistä
Neulo uutta ja perinteistä sisältää ohjeita sukkiin ja lapasiin, myssyihin ja kynsikkäisiin, aikuisten villapaitoihin ja lastenneuleisiin. Selkeät ohjeet ja piirrokset opastavat tekemään pitsiasusteita ja palmikoita sekä kirjoneuleita. Satavuotisjuhlan kunniaksi neulotaan sinivalkoisia asusteita, ja luontoon neulojan vievät eläinaiheiset kuviot.

Virkkaa kauneimmat klassikot
Virkkaa kauneimmat klassikot sisältää perinnevirkkausta, klassisia malleja tuunattuina moderniin kotiin sekä vuosien varrelta kerättyjä suosituimpia malleja. Kirjassa ovat edustettuina sekä suomalaisille tyypilliset tekniikat, materiaalit ja kuvioaiheet.

Kodikasta neuloen ja virkaten
Kodikasta virkaten ja neuloen sisältää 60 sivua näyttäviä sisustustekstiilejä: liinoja, tyynyjä, peitteitä ja mattoja sekä kodin pieniä, värikkäitä piristeitä patalapuista ja säilytyskoreista tuolinpäällisiin. Selkeät ohjeet ja yksityiskohtaiset piirrokset takaavat onnistumisen ilon myös vähemmän kokeneelle tekijälle. Intohimoisille virkkaajille on tarjolla vaativampia tekniikoita ja isoja sisustustekstiilejä, kuten verhoja, juhlaliinoja ja peitteitä.


Ilmainen toimitus!

Katso myös nämä

Käsityön ABC 9

7,95€ 7,23€

Käsityön ABC 8

7,95€ 7,23€