Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. |
  3. Harrastukset
  4. |
  5. Joulupaketti

Joulupaketti

11,90€ 10,82€

Tilaa ihastuttava joulupaketti suoraan kotiisi! Ihana joulu ja Leivotaan-ekstra Hyvää joulua yhteishintaan vain 11,90 € (norm. 16,80 €). Ilmainen toimitus!

Ihana joulu
Lähes 100-sivuinen Ihana joulu on täynnä ideoita ja tekemistä. Ihana joulu on myös ihastuttava joulukalenteri, jossa jokaiselle joulun 24 päivälle on yllätys. Kalenterista löytyy muun muassa vinkit kauniiden pakettien tekemiseen, villasukkien teko-ohjeita ja perinteisten pipareiden resepti. Mukana on myös jouluisia tarinoita, joita lukiessa pääsee taianomaiseen tunnelmaan.
Ihanan joulun ideat ovat helppoja toteuttaa. Mukana on yli 80 ideaa kotiin ja lahjaksi. Herkullisia reseptejä, perinteitä, helppoja neulomisia, kauneutta kotiin ja parhaita lahjavinkkejä – kaikkea, mikä on joulun alla ajankohtaista.

Leivotaan-ekstra Hyvää joulua
Hyvää joulua on ihastuttava joulujulkaisu Leivotaan-lehden tekijöiltä. Herkut, namut ja joulukakut valloittavat joulupöydän. Leipojan makea joulu on täynnä ruokalahjoja, piparihybridejä ja juhlavia suupaloja. Huolella laadittujen ohjeiden ja innostavien vinkkien avulla jokainen onnistuu loihtimaan upeat herkut aina pikkujoulujen tarjottavista joulun ja uuden vuoden juhlaan. Hyvää joulua sisältää yli 70 ihanaa reseptiä joulun ajan tarjoiluun.
Leivonnan ohella Hyvää joulua tarjoaa inspiraatiota myös kattaukseen ja koristeluun.

Tilaa suoraan kotiisi! Ilmainen toimitus!