Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. |
  3. Harrastukset
  4. |
  5. Joulun käsityöpaketti

Joulun käsityöpaketti

13,80€ 12,55€

Normaalihinta: 17,70€ 16,09€

-22%

Tilaa ihastuttava Joulun käsityöpaketti suoraan kotiisi! Kauneimmat Joulun Käsityöt ja Käsityön ABC 16 yhteishintaan vain 13,80 € (norm. 17,70 €).

Kauneimmat Joulun Käsityöt
Paras joulu tulee itse tehden! Suosittu Kauneimmat Joulun Käsityöt sisältää 100 ideaa jouluun. Mukana ihastuttavia lahjaideoita ja upeita malleja, joilla loihdit kotiisi aitoa joulutunnelmaa. Kiedo pehmeisiin paketteihin joulun toivotuimmat lahjat. Sukat ja lapaset, myssyt ja kaulahuivit valmistuvat käden käänteessä. Tuo kotiisi joulun tunnelmaa liinoilla, tontuilla, enkeleillä ja adventtikalenterilla. Runsas paketti pieniä töitä jämälangoista ja muutama isompi käsityö nopeille neulojille ja virkkaajille. Paljon mukavaa tekemistä joulua odotellessa!
(Norm. 9,75 €)

Käsityön ABC 16
Käsityön ABC 16 sukat, lapaset & asusteet sisältää 68 sivua sukkia, lapasia, huiveja ja myssyjä talven varalle ja joulun pehmeisiin paketteihin. Selkeät ohjeet ja yksityiskohtaiset piirrokset takaavat onnistumisen ilon myös vähemmän kokeneelle tekijälle. Käsityön ABC 16 neuvoo lapasen tekemisen vaihe vaiheelta sekä antaa vinkkejä ja uusia tekniikoita tositekijöille. Neulo perus-, kirjoneule- ja läppälapaset, kämmekkäät sekä sormikkaat, kaulan lämmikkeeksi tuubit ja kolmiohuivit sekä päähän trendikkäät myssyt.
(Norm. 7,95 €)

Tilaa suoraan kotiisi! Ilmainen toimitus!