Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. |
  3. Harrastukset
  4. |
  5. Jouluinen käsityöpaketti

Jouluinen käsityöpaketti

12,90€ 11,73€

Tilaa jouluinen käsityöpaketti suoraan kotiisi! Mollie Makes – Jouluideat ja Kauneimmat Joulun käsityöt yhteishintaan vain 12,90 € (norm 17,65 €).
Ilmainen toimitus!

Mollie Makes - Jouluideat
Mollie Makes – Jouluideat on täynnä iloisia ohjeita ja selkeitä tekniikoita. Mukana on kaiken kattavat työvaihekuvat sekä kaavat, joten haastavimpiinkin ideoihin tarttuminen on vaivatonta ja mukavaa. Neulo, virkkaa, ompele ja askartele jouluiloa itselle ja lahjaksi. Ilahduta läheisiäsi käytännöllisillä ja sydämellä valmistetuilla lahjoilla. Koristele koti jouluksi, anna pusu mistelin alla ja nauti kuppi kuumaa kaakaota lämpimissä tossuissa. Joulu saa tulla!

Mollie Makes – Jouluideat ilmestyy 23.10.2018.

Kauneimmat Joulun Käsityöt
Käsin tehdyssä lahjassa on painoaan enemmän ajatusta ja sisältöä. Itse tehty neulelahja tuntuu heti omalta: sukkia, tossuja, lapasia, myssyjä, leluja. Koristetaan koti omatekoisilla käsitöillä: kransseilla, tähdillä, sydämillä, tontuilla, jouluisilla hiirulaisilla. Loihditaan lämpöä läheisille torkkupeitoilla ja tyynyillä, virkataan tunnelmaa huoneisiin liinoin ja koristein. Askartele kranssi tupsuista ja ompele joulustasi pastellisävyinen pehmosydämin ja -kuusin. Ihan ensimmäiseksi on aika tehdä joulukalenteri. Tehdään se tänä jouluna pienistä suloisista sukista.
Kauneimmat Joulun Käsityöt ilmestyy 30.10.2018.

Tilaa suoraan kotiisi! Ilmainen toimitus!