Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. |
  3. Harrastukset
  4. |
  5. Ihana joulu

Ihana joulu

6,90€ 6,27€
Uutuus

Ihana elämä -sarjan ensimmäinen osa Ihana joulu on tunnelmallinen lukuelämys kaikille jouluihmisille. Lähes 100-sivuinen Ihana joulu on täynnä ideoita ja tekemistä. Julkaisu on samalla ihastuttava joulukalenteri, jossa jokaiselle joulun 24 päivälle on yllätys. Kalenterista löytyy muun muassa vinkit kauniiden pakettien tekemiseen, kaksi villasukkien teko-ohjetta ja perinteisten pipareiden resepti.

Ihana joulu sisältää myös jouluisia tarinoita, joita lukiessa pääsee taianomaiseen tunnelmaan. Lumoavat novellit ovat sopivan lyhkäisiä arjen tohinan keskelle, kun kaipaa hetken omaa aikaa.

Ihanan joulun ideat ovat helppoja toteuttaa. Esimerkiksi itse tehdyt herkkulahjat ovat monen mieleen. Jokainen löytää suosikkinsa, kun esittelemme yli 80 ideaa kotiin ja lahjaksi. Herkullisia reseptejä, perinteitä, helppoja neulomisia, kauneutta kotiin ja parhaita lahjavinkkejä – kaikkea, mikä on joulun alla ajankohtaista.

Ihana joulu on lahja itselle, joulukalenteri ja mieluinen tuliainen ystävälle. Tämä hurmaava uutuus tuo aidon joulun tunnelman kotiin.


Tilaa suoraan kotiisi! Ilmainen toimitus!