Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. |
  3. Harrastukset
  4. |
  5. ABC-käsityöpaketti

ABC-käsityöpaketti

11,90€ 10,82€

Tilaa suosittu ABC-käsityöpaketti suoraan kotiisi! Nyt ABC 10 ja ABC 11 yhteishintaan vain 11,90 € (norm. 15,90 €). Ilmainen toimitus!

Käsityön ABC 10
Käsityön ABC 10 Helpot sukat & asusteet sisältää yli 50 kesäistä mallia monenlaiseen makuun ja taitotasoon. Jos vasta nyt opettelet virkkaamista, sukkien tekemistä, erilaisia kantapäitä, koukkuamista tai kirjontaa, niin ABC-ohjeemme vaihe vaiheelta auttavat alkuun. Jos hallitset jo nämä taidot, saat nopeasti tehtyä ihania asusteita ja kodin käyttötekstiileitä. Neulo ja virkkaa huiveja, sukkia, tossuja, kasseja, saunatekstiilejä, säilytyskoreja ja muuta hyödyllistä, itsellesi tai lahjaksi.

Käsityön ABC 11
Käsityön ABC 11 sukat, lapaset & asusteet sisältää yli 50 ihastuttavaa uutta mallia: helppoja ja haastavampia sukkia, tossuja, lapasia, myssyjä ja huiveja lapsille ja aikuisille. Malleja aloittelijoille ja tositekijöille! Mukana selkeät ohjeet ja piirrokset sekä parhaat vinkit onnistuneisiin neuleisiin. Opi uutta: miten saat kirjoneuleesta tasaisen, opi tikapuutekniikka ja kerrosrivinousu, tee lapaset vaihe vaiheelta, lue, mitkä ovat parhaat puikot. Mukana sukkien kokotaulukko!

Tilaa suoraan kotiisi! Ilmainen toimitus!